Dijital pazarlamacı olarak çalışıyorum ve e-ticaret markalarının ve işletme sahiplerinin ürünlerini pazarlamalarına vb. yardımcı olarak karlarını artırmalarına yardımcı oluyorum. İki ay önce yaşanan Filistin-İsrail çatışmasından sonra bazı markalar bizim İsrail'in yanında olduğumuzu söylüyor. ya da tarafsızız ama helal satıyorlar haram bir şey yok onlarla çalışmam caiz ve helal mi çünkü benim bildiğim peygamber sallallahu aleyhi ve sellem'in iş yaptığı, kredi aldığı, karlarını yahudi ve gayrimüslimlerle paylaştığıydı ama onlarla da savaşları oldu. birlikte çalıştığım iş, silahlara falan yardım eden herhangi bir İsrail'e bağış yapmıyorlar çünkü onlar sadece küçük bir işletme, onlarla çalışmak benim için helal mi, şunu unutmayın ki ben Artık okulda değilim ve üzerinde çalıştığım şeyleri yapmak zorundayım çünkü eğer okumazsam ailem beni üniversiteye gitmeye zorlar ki ben de bunu yapmak istemiyorum çünkü bu onlar için pahalı ve öyle değil Maddi durumumuzun kötü olmasının yanı sıra bu ekonomide bana hizmet etmeyin