Windows 10'un önceden yüklenmiş Mağaza uygulamalarından birini veya Mağaza uygulamasının kendisini çalıştırmayı denediğimde aşağıdaki hata mesajını alıyorum ve uygulama çalışmıyor:
AppModel-Runtime altında:
Unable to start a DCOM Server: App as Unavailable/Unavailable. The error:
"575"
Happened while starting this command:
"C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.WindowsStore_11602.1.26.0_x64__8wekyb3d8bbwe\WinStore.Mobile.exe" -ServerName:App.AppXqagq4n4gvy0tjw576pgh6xr601s1h1mv.mca
Standart uygulamalar iyi çalışıyor; yalnızca Mağaza uygulamaları etkileniyor. Son zamanlarda sistemde yaptığım ve onu etkileyebilecek herhangi bir değişiklik düşünemiyorum. Tüm Windows güncellemelerinin kurulu olduğundan emin oldum.
Olay Görüntüleyicide görünen diğer hata mesajları şunlardır:Microsoft.WindowsStore_8wekyb3d8bbwe!App uygulamasının etkinleştirilmesi hatayla başarısız oldu:
{Uygulama Hatası} Uygulama doğru şekilde başlatılamadı (0x%lx). Uygulamayı kapatmak için Tamam'a tıklayın.
AppModel-Runtime altında:
ve DistributedCOM altında:0x23F: Bütünlük denetimi gerçekleştirilirken bir hatayla karşılaşıldığından Microsoft.WindowsStore_11602.1.26.0_x64__8wekyb3d8bbwe paketi için işlem oluşturulamıyor. {Uygulama hatası}
Uygulama doğru şekilde başlatılamadı (0x%lx). Uygulamayı kapatmak için Tamam'a tıklayın.
Unable to start a DCOM Server: App as Unavailable/Unavailable. The error:
"575"
Happened while starting this command:
"C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.WindowsStore_11602.1.26.0_x64__8wekyb3d8bbwe\WinStore.Mobile.exe" -ServerName:App.AppXqagq4n4gvy0tjw576pgh6xr601s1h1mv.mca
Standart uygulamalar iyi çalışıyor; yalnızca Mağaza uygulamaları etkileniyor. Son zamanlarda sistemde yaptığım ve onu etkileyebilecek herhangi bir değişiklik düşünemiyorum. Tüm Windows güncellemelerinin kurulu olduğundan emin oldum.