Assalamualaikum bir sorunum var sanırım ondan önce waswasa ,, mide-bağırsak sorunum var o yüzden bazen aşırı gazım oluyor ama çok fazla değil kontrol edemiyorum ve sorunum bundan dolayı başlıyor sanki sırtımdan bir şey çıkıyormuş gibi hissediyorum ve ben anüsümün etrafında aşırı bir hareket hissediyorum ve bu olmuyor her namazda sadece bir veya iki kez oluyor abdest alırken de aynı şeyi hissediyorum sürekli kontrol etsem bile içimden bir şey çıktığını hissediyorum hiçbir şey olmuyor ve tekrar abdest aldığımda aynı duygu başlıyor bağırsaklarım harekete geçmeye başlıyor bu yüzden her zaman şüphe duyuyorum ve ne zaman abdest almaya ve namaza başlasam bu duyguyu hissettiğimi fark ettim ve namazı bitirdikten sonra eskisi gibi normal olacağım, abdestimi ve namazımı o kadar çok tekrarlıyorum ki sanki ne olacakmış gibi hissediyorum eğer duam kabul edilmezse ve ne zaman kendime peygamberin bir şey duyuncaya veya koklayıncaya kadar namazdan ayrılmamayla ilgili hadisini hatırlatsam ama wallahi düşünceler bana izin vermiyorsa bak duaların kabul olmayacak tekrar yapmayı dene ve Ne yapacağımı bilmiyorum, tıbbi bir durum olduğunu düşündüm, ilaç aldım onları yedim ama hiçbir şey değişmedi Namaz sırasında o hareket ve his var lütfen bana yardım edin ve ne yapacağımı söyleyin jazakallah khair