Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eğitim sadece okula gitmek ve bir derece kazanmakla ilgili değildir. Bilginizi genişletmek ve yaşam hakkındaki gerçeği almakla ilgilidir. – Shakuntala Devi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Hz. Muhammed (s.a.v.) şöyle buyurdu: 'Dünyanın sonu gelmeden önce, ümmetimden Mehdi mutlaka çıkacaktır. O, benim soyumdan, alnında nur ve yüzünde hilal gibi bir alametle gelecektir. Onun eliyle Allah, yeryüzünü adaletle dolduracaktır. O, insanların zulüm ve haksızlık içinde yaşadığı bir zamanda gelecek ve yeryüzünü barış ve huzurla dolduracaktır.'" (Tirmizi, Fiten, 52)
"Hz. Ali (r.a.) şöyle buyurdu: 'Mehdi, benim soyumdan, Fatıma'nın oğlu olacaktır. O, adil bir hükümdar olacak ve yeryüzünü adaletle dolduracaktır.'" (Müslim, İman, 342)
"Andolsun, Biz, İbrahim'e ve İsmail'e: 'Beytimi, tavaf edenler, itikafa çekenler, rükû edenler ve secde edenler için temizleyin.' diye vahyetmiştik." (Bakara Suresi, 125)
"Allah, iman edenlerden ve salih ameller işleyenlerden, Nuh'un soyundan ve onunla birlikte taşıdığımız İbrahim'in, İshak'ın ve Yakub'un soyundan ve kendilerine hidayet ettiğimiz ve seçtiğimiz diğerlerinden bir zümreyi de yükseltecek ve üstün kılacaktır." (Meryem Suresi, 58)