HG8145V5 model Huawei ONT cihazımın PPPoE şifresini almaya çalışıyorum. ONT kullanıcı arayüzüne girip WAN ayarlarına gittiğimde PPPoE kullanıcı adını net bir şekilde görebiliyorum. Ancak şifre yıldız işaretlerinin arkasındadır. Parola alanını sağ tıklayıp özelliklerini inceleyerek düz metin olarak değiştirmeyi denedim. Bunlar bana şu metni veriyor: be5ea9e2094a958af22b0110ef2b6899398e2d3122b8cd61b069eac793b13f06 .
Ayrıca yapılandırma dosyasını indirmeyi ve PPPoE bölümünü incelemeyi de denedim (bu bir xml dosyasıdır). Ancak yine PPPoE kullanıcı adı açıkça görülebilmektedir ancak şifre şu şekilde şifrelenmiştir: $2y"EQHU.|JI\uk&*7p6IDTq}]D02Kd/}hfqAl.wAA$ .
Gerçek PPPoE şifresini almak için herhangi bir öneriyi gerçekten takdir ediyorum. Aptal İSS'm bu bilgiyi konut bağlantıları için vermeyi reddediyor.
Ayrıca yapılandırma dosyasını indirmeyi ve PPPoE bölümünü incelemeyi de denedim (bu bir xml dosyasıdır). Ancak yine PPPoE kullanıcı adı açıkça görülebilmektedir ancak şifre şu şekilde şifrelenmiştir: $2y"EQHU.|JI\uk&*7p6IDTq}]D02Kd/}hfqAl.wAA$ .
Gerçek PPPoE şifresini almak için herhangi bir öneriyi gerçekten takdir ediyorum. Aptal İSS'm bu bilgiyi konut bağlantıları için vermeyi reddediyor.